Startpagina

Onze machines

Opleidings

instituten

Netwerken

Cryolipolyse is een revolutionaire techniek die de apoptose van vetcellen veroorzaakt door de inwerking van koude, zonder het omliggende weefsel aan te tasten. 

Uitgerust met 4 maten zuignappen die kunnen koelen tot -15°, kan de CRYO SLIM worden gebruikt om alle plaatselijke vetophopingen te behandelen: buik, dijen, knieën, armen, kin. 

Deze afslankmethode heeft alleen maar voordelen. Het is niet-invasief, selectief, snel en pijnloos. 

De CRYO SLIM is ook uitgerust met een lipocavitatiehandvat om cellulitis te verminderen en twee radiofrequentiehandvatten om de weefsels te verstevigen.

Cryo Slim Eden Skin

Cryolipolyse
Lipocavitatie
Radiofrequentie

3 in 1!

Voordelen:

Pijnloos
Snel (40 tot 60 minuten per sessie)
Vanaf de eerste sessie waarneembare resultaten

Indicaties:

Deze behandeling is bedoeld voor mensen die van hun plaatselijke en ontsierende vetmassa’s op de buik, heupen, rug, billen… af willen komen.

De CRYO SLIM is ook uitgerust met een lipocavitatie handvat om cellulitis te verminderen en twee radiofrequentie handgrepen om de weefsels te verstevigen.

Cryo Skin

Kracht: 1800 W
Zuigkracht: 100 kPA
T° cryo:  5 à – 15°C
Koeling: lucht (ventilatoren)
+ water (8l)

Eden Skin cryolipolyse procedure

Eerst plaatsen we een antivries membraan op de huid om ze te beschermen.

De vette vouw wordt in een zuignap gezogen die voorzien is van twee metalen plaatjes die tot -4°C afkoelen.  De temperatuur en de mate van afzuiging worden ingesteld naar gelang van de kwaliteit van de huid en de dikte van de vetplooi.

Aan het begin van de sessie kan een gevoel van spanning en tinteling in het behandelde gebied (als gevolg van de vacuümzuiging) worden gevoeld.

De sessie duurt 60 minuten.

Om de behandeling af te ronden, voeren we gedurende 10 minuten een lichte massage uit van de behandelde zone.

Erytheem (roodheid) en oedeem komen vaak voor na de sessie, evenals plaatselijke gevoelloosheid als gevolg van de koude, die enkele uren kan aanhouden. In zeldzame gevallen kan een ecchymose optreden, die binnen enkele dagen verdwijnt.

Het aantal benodigde sessies hangt ook af van de aanvankelijke dikte van de vetlaag, maar ook van de te behandelen zone (buik, heupen, dijen): reken op 1 tot 3 sessies.
Het interval tussen de sessies is ten minste 6 weken.

Resultaten van Eden Skin Cryolipolyse

Het resultaat zal na drie tot vier weken zichtbaar zijn.

Daarom liggen de sessies minstens twee maanden uit elkaar om het resultaat van de vorige sessie objectief te kunnen beoordelen en te beslissen of een nieuwe Cryolipolyse-sessie al dan niet opportuun is.

Om de resultaten te optimaliseren, en dus cellulitis te doen verdwijnen, raden wij aan de behandeling af te ronden met lipocavitatiesessies.

Cryolipolyse lost de problemen van losse huid of gebrek aan spierspanning niet op. Daarom wordt sterk aangeraden een evenwichtige voeding te volgen en regelmatig aan sport te doen.

Cryo Skin

RADIOFREQUENTIE BI EN HEXA POLAIRE : 6 MHZ – 1 À 50 J/CM2

LIPOKAVITATIE: 40KHZ – 1 À 60 W/CM2

KOPPEN: 4 MATEN (BUIK, DIJEN, ARMEN EN KIN)

Training / levering / 2 jaar garantie / marketingpakket: gratis

Pin It on Pinterest

Share This