Opleidingscentrum

Instituts

Laserskin

Gebruik de CRYOLIFT machine voor afslanken

De CRYO SLIM-machine wordt gebruikt voor cryolipolyse, waardoor vetcellen door de werking van koude worden geapoptoseerd. De geavanceerde technologie maakt het mogelijk :

  • Een pijnloze behandeling
  • Een snelle behandeling (40 tot 60 minuten per sessie)
  • Niet-invasief en selectief afslanken
  • Waarneembare resultaten van de eerste sessie

Hiermee kunnen uw cliënten zich ontdoen van ontsierende vetophopingen, cellulitis verminderen en het huidweefsel verstevigen. Het kan gebruikt worden op de buik, heupen, rug, onderbillen…

Laserskin

CRYOLIFT TM

UW SALONVERKOOP STIMULEREN

2 JAAR GARANTIE

NAVERKOOPDIENST DOOR EEN TOEGEWIJD TEAM

GRATIS OPLEIDING EN MARKETINGONDERSTEUNING

De CRYOLIFT, uitgerust met zuignappen in 3 maten die tot -10° kunnen koelen, kan worden gebruikt om alle plaatselijke vetophopingen te behandelen: buik, dijen, knieën, armen, kin.
Deze afslankmethode heeft alleen maar voordelen. Het is niet-invasief, selectief, snel en pijnloos.

De CRYOLIFT is ook uitgerust met een lipocavitatie handvat om cellulitis te verminderen en twee radiofrequentiehandvatten om de weefsels te verstevigen.

Cryolipolyse is een revolutionaire techniek die de apoptose van vetcellen veroorzaakt door de werking van koude, zonder het omringende weefsel aan te tasten.

Eden Skin cryolipolyse procedure

Eerst plaatsen we een antivries membraan op de huid om ze te beschermen.

De vette vouw wordt in een zuignap gezogen die voorzien is van twee metalen plaatjes die tot -4°C afkoelen. De temperatuur en de mate van afzuiging worden ingesteld naar gelang van de kwaliteit van de huid en de dikte van de vetplooi.

Aan het begin van de sessie kan een gevoel van spanning en tinteling in het behandelde gebied (als gevolg van de vacuümzuiging) worden gevoeld.

De sessie duurt 60 minuten.

Om de behandeling af te ronden, voeren we gedurende 10 minuten een lichte massage uit van de behandelde zone.

Erytheem (roodheid) en oedeem komen vaak voor na de sessie, evenals plaatselijke gevoelloosheid als gevolg van de koude, die enkele uren kan aanhouden. In zeldzame gevallen kan een ecchymose optreden, die binnen enkele dagen verdwijnt.

Het aantal benodigde sessies hangt ook af van de aanvankelijke dikte van de vetlaag, maar ook van de te behandelen zone (buik, heupen, dijen): reken op 1 tot 3 sessies.
Het interval tussen de sessies is ten minste 6 weken.

Resultaten van Eden Skin Cryolipolyse

De flitslamp of laser zendt licht gedurende enkele milliseconden door een saffier. De melanine in het haar brengt de door de lamp uitgezonden energie over naar de haarwortel. Deze energie wordt omgezet in warmte en vernietigt de wortel zonder de omringende structuren aan te tasten. Deze techniek is gebaseerd op het principe van selectieve foto-thermolyse.

De levenscyclus van elk haar is verdeeld in drie fasen: de anagene fase (groeifase), de catagene fase (involutiefase) en de telogene fase (rustfase). De duur van deze haarcyclus varieert tussen 6 en 18 maanden, afhankelijk van het gebied, en is asynchroon. Dit betekent dat elk haar onafhankelijk zijn cyclus volgt.

Ontharing werkt op haar in de anagene fase. Daarom zijn er, ondanks het zichtbare effect vanaf de eerste sessie, meerdere sessies nodig om een optimaal resultaat te bereiken.

Vermogen: 1800 W
Zuigkracht : 100 kPA
Cryotemperatuur: 5 tot – 10°C
Koeling: lucht (ventilatoren) + water (5L)
Drie- en zespolige radiofrequentie: 6 MHZ – 1 tot 50 J/cm².
Lipocavitatie: 40kHZ – 1 tot 60 W/cm².
Zuignappen: 3 maten (buik, dijen en armen)

PRESENTATIE VAN DE MACHINES

Laserskin
Laserskin

LASERSKIN TM
Permanente ontharing

Laserskin
Laserskin

PICOSKIN ®
Tatoeageverwijdering

Pin It on Pinterest

Share This