Opleidingscentrum

Laserskin

Gebruik de LASERSKIN machine voor permanente ontharing

De LASERSKIN machine wordt gebruikt voor permanente ontharing op alle huidtypes, zelfs op de donkere huid. De geavanceerde technologie maakt het mogelijk :

 • Pijnloze behandeling: dankzij de “Permanent Pulse” technologie die een continue scan mogelijk maakt en het gekoelde kristal (-10°C) dat oververhitting van de huid voorkomt.
  Een snelle behandeling: 10 minuten tot 30 minuten voor grote gebieden zoals benen, romp, rug.
 • Een doeltreffende behandeling vanaf de eerste sessie
 • Duurzame resultaten: definitieve resultaten na 4 tot 6 sessies.
Laserskin

LASERSKIN TM

UW SALONVERKOOP STIMULEREN

2 JAAR GARANTIE

NAVERKOOPDIENST DOOR EEN TOEGEWIJD TEAM

GRATIS OPLEIDING EN MARKETINGONDERSTEUNING

Het apparaat (uitgerust met 4 golflengten) is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden gebruikt voor alle haartypes, zelfs de lichtste (behalve voor wit haar).

Het is uitgerust met een gekoelde kop zodat het de huid niet opwarmt. De behandeling wordt in beweging uitgevoerd voor het comfort van de patiënt. Dankzij de wielen, de ergonomische handgreep en het grote mobiele scherm is de LASERSKIN zeer gemakkelijk te hanteren. Dit maakt het mogelijk om behandelingen onderweg uit te voeren voor het comfort van de cliënten.

Met een mondstuk dat op het handvat wordt geklemd, kunnen kleine delen van het gezicht worden behandeld (neus, oren, wenkbrauwen en baardcontouren).

Het behandelingsprogramma is zeer intuïtief. Door het lichaamsgebied en de huidskleur te selecteren, worden de instellingen automatisch weergegeven.

Depil Skin épilation Eden Skin

Handstuk: 12*22 mm (1 tot 10 Hz)
Gekoelde kop: – 10°C
Instelbare intensiteit: 1 tot 120 J/cm2
Modus: continue scan (30 sec)
Golflengten: 755 – 808 – 940 – 1065 nm
3 in 1: Alexandriet – Diodelaser – NdYag
Aanraakscherm

Protocol voor permanente ontharing bij Eden Skin

Instructies voor de sessie :

 • Stop met ontharen (harsen/pincet) 1 maand voor de sessie en tussen de sessies. Dit betekent niet dat je je haar moet laten groeien! U kunt voor en tussen de sessies ontharingscrème en het handscheermes gebruiken.
 • Blootstelling aan de zon moet 2 dagen voor de IPL-sessie en 2 weken voor de Laser-sessie worden vermeden.
 • De te ontharen zone moet 48 uur vóór de sessie worden geschoren, zodat de haren op de dag van de sessie een schijnbare hergroei van 1 à 2 mm hebben.

Verloop van de sessie :

 • Wij brengen een contactgel op uw huid aan om de beweging van het kristal over het te verwijderen gebied te vergemakkelijken.
 • Het dragen van een veiligheidsbril is verplicht. Die zullen door ons worden verstrekt.
 • Het apparaat zal worden aangepast aan uw huidtype.
 • De sessie duurt tussen de 15 en 60 minuten, afhankelijk van het te ontharen gebied en het aantal zones.
 • Gemiddeld zijn er 6 tot 8 sessies nodig met een tussenpoos van 4 tot 8 weken om een definitief resultaat te bereiken.

Na de sessie :

 • Een gevoel van warmte (zoals na blootstelling aan de zon) kan worden gevoeld op de onthaarde zone. Het zal maximaal 24 uur duren.
 • Een roodheid kan worden waargenomen aan de basis van de haren gedurende een kwartier of zelfs een paar uur. Het zal vervagen zonder een spoor na te laten.
 • De behandelde haren zullen binnen 5 tot 10 dagen na de sessie vanzelf uitvallen. Verwijder ze niet met een pincet, want dat stimuleert de groei van een nieuw haarzakje.
 • Niet blootstellen aan de zon of zonnebanken gedurende 48 uur na elke sessie voor IPL en 2 weken voor LASER.
 • Het haar wordt fijner, lichter en langer met elke sessie.

Het menselijk lichaam heeft hormoonafhankelijke gebieden. Deze omvatten de rug, schouders en romp bij mannen, en de onderkant van de nieren, gezicht, areola’s en buik bij vrouwen. Het is dus mogelijk dat zich op deze plaatsen nieuwe haarfollikels vormen. Een of twee sessies zijn genoeg om ze te elimineren.

Principe van permanente ontharing bij Eden Skin

De flitslamp of laser zendt licht gedurende enkele milliseconden door een saffier. De melanine in het haar brengt de door de lamp uitgezonden energie over naar de haarwortel. Deze energie wordt omgezet in warmte en vernietigt de wortel zonder de omringende structuren aan te tasten. Deze techniek is gebaseerd op het principe van selectieve foto-thermolyse.

De levenscyclus van elk haar is verdeeld in drie fasen: de anagene fase (groeifase), de catagene fase (involutiefase) en de telogene fase (rustfase). De duur van deze haarcyclus varieert tussen 6 en 18 maanden, afhankelijk van het gebied, en is asynchroon. Dit betekent dat elk haar onafhankelijk zijn cyclus volgt.

Ontharing werkt op haar in de anagene fase. Daarom zijn er, ondanks het zichtbare effect vanaf de eerste sessie, meerdere sessies nodig om een optimaal resultaat te bereiken.

PRESENTATIE VAN DE MACHINES

Laserskin
Laserskin

LASERSKIN TM
Permanente ontharing

Laserskin
Laserskin

PICOSKIN ®
Tatoeageverwijdering

Pin It on Pinterest

Share This