Opleidingscentrum

Instituts

​Laten we eens kijken naar cryolipolyse, een revolutionaire techniek om lelijke vetophopingen te bestrijden. 

Iedereen heeft weleens gehoord van behandelingen door middel van koude. Of het nu voor therapeutische of afslankende doeleinden is, de voordelen van kou op het lichaam zijn talrijk.

Wat is cryolipolyse ?

 

Dankzij de werking van de kou heeft cryolipolyse als doel vetcellen tot apoptose te brengen, d.w.z. het afsterven van vetcellen zonder de omliggende weefsels te beschadigen.
Daartoe stellen de zuignappen van het apparaat het te behandelen gebied bloot aan negatieve temperaturen om deze vernietiging te veroorzaken.

 

Waarom kiezen voor het CRYOLIFT apparaat ? 

De vraag naar afslankende verzorging is momenteel erg groot. Je klanten de kans bieden om de dikte van hun vetlaag te verminderen in slechts één tot drie sessies is een optimale oplossing voor jouw instituut. De resultaten zijn snel zichtbaar en de klant hoeft niet regelmatig terug te komen.

Dankzij het CRYOLIFT apparaat is het mogelijk om verschillende zones te behandelen, van de kleinste tot de grootste, waardoor het aantal mogelijke behandelingen toeneemt.

Door de hulp van de geavanceerde technologie is de behandeling niet-invasief, pijnloos, snel en effectief.

Waarom deelnemen aan onze cryolipolyse training ?

Cryolipolyse is geen risicovrije procedure. Voorzichtigheid is geboden bij gebruik, want het kan huidlaesies veroorzaken, waaronder brandwonden. Daarom is de voorgeschiedenis van de klant onmisbaar voor het goede verloop van de sessie en zal deze beïnvloeden. Het is daarom essentieel om een grondige kennis te hebben van de verzorgingsinstructies en de praktijk van cryolipolyse.

Breid je scala aan behandelingen uit die je je klanten kunt bieden uit door te investeren in kwaliteitsmachines en training om je vaardigheden te ontwikkelen.

Neem voor meer informatie of om je in te schrijven voor een van onze trainingen contact op met ons team.

Pin It on Pinterest

Share This