Opleidingscentrum

Instituts

Edenskin is een team van professionals gespecialiseerd in hightech apparatuur voor schoonheidsspecialisten. Dankzij hun kennis en expertise kunnen ze je de meest uitgebreide training bieden.

Waar en wanneer ?

Er worden vooraf verschillende data aangeboden, zodat je de datum kunt vinden die het beste bij je past. De opleidingen vinden plaats in onze academie in Brussel en duren één dag.

Voor wie ?

Laser training is voorbehouden aan schoonheidsspecialisten of mensen uit de medische of paramedische sector. We accepteren maximaal vier tot vijf personen om ervoor te zorgen dat de training zo effectief mogelijk is.

Waarom ?

Als je onze laser opleiding afrondt, ben je in staat om op een veilige en effectieve manier permanente ontharing aan te bieden in je praktijk. Je wordt een erkende laserprofessional.

Onze training omvat theorie en behandelt alle essentiële punten die je moet weten voor het goede verloop van een sessie. We eindigen de dag met oefening op modellen om te leren hoe je de machine moet bedienen. Tot slot krijg je een certificaat.

Na de training ben je in staat om klanten te begeleiden, waarbij je rekening houdt met alle noodzakelijke instructies.

Bij vragen blijft het team van trainers tot je beschikking. Neem contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Share This